spatiu-comercial-parter-bloc-sos-alexandriei-bucuresti

Inchiriez Spatiu Comercial Bucuresti S5 sos. Alexandriei

Dupa cum spune si titlul, acesta este un anunt de inchiriere a unui spatiu comercial aflat la parterul blocului L25, situat in soseaua Alexandriei, nr. 90, sectorul 5, mun. Bucuresti.

tags: parter, 207mp, 7 camere, 2 grupuri sanitare, 4 intrari, front strada 20ml, soseaua Alexandriei, 12euro/mp negociabil

Tinand cont de pozitionarea la strada principala, cu 4 intrari in camere separate pe o lungime de aproximativ 20ml, spatiul comercial se preteaza la o gama mare de tipuri de afaceri. Se poate folosi pe toata suprafata utila de 207 mp sau diviza in mai multe. 

This slideshow requires JavaScript.

Se recomanda inchirierea pentru afaceri de tipul:

  • librarie;
  • farmacie;
  • sediu de banca;
  • magazin universal/ alimentar;
  • frizerie/ salon de coafura si cosmetica;
  • birouri pentru firme;
  • sala de jocuri de noroc, etc.

Locatia dispune de 7 camere conectate printr-un hol care duce si catre cele 2 grupuri sanitare. Accesul la spatiu se face pe intrarile din fata blocului sau prin spatele blocului.

Pretul de inchiriere este de 12euro/mp negociabil. Se doreste inchirierea intregului spatiu catre o singura afacere, dar configuratia permite si divizarea in 2-3 spatii independente, la cerere.

Puteti lua legatura cu proprietarul, pentru detalii sau oferta, la numarul de telefon: 0722604153 – Elena O.

 

Sper ca anuntul de inchiriere spatiu comercial in Bucuresti sa ajunga la cine trebuie si sa se incheie cu o tranzactie buna pentru ambele parti implicate.

spatii comerciale de inchiriat olx spatii comerciale de inchiriat sector 5 spatii de inchiriat sector 5 inchiriere spatiu comercial calea rahovei spatii de inchiriat bucuresti spatiu bun de inchiriat bucuresti spatii comerciale de inchiriat bucuresti sud spatii comerciale de inchiriat rahova spatiu banca inchiriere spatiu farmacie bucuresti spatiu chirie supermarket rahova

/ / / / / / / / / / /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.