HDD extern – WD isi pastreaza reputatia?

De ceva vreme sunt tentat sa achizitionez un nou HDD extern, ceea ce m-a facut sa incep sa studiez piata – specificatii, preturi, review-uri -tot ce poate fi considerat ca informatie utila pentru a face alegerea corecta in achizitionarea unui nou HDD extern.

HDD extern Western Digital 750 GB 2.0

Tin sa mentionez ca momentan ma bucur de alegerile facute legate de hard-uri externe, si anume prin 2011 am achizitionat primul hard extern de la WD, si anume unul de 750 GB, destul de bunicel pentru vremea aceea, iar prin septembrie 2013 am cumparat, conform contului eMAG “HDD extern WD My Passport Ultra, 2TB, 2.5″, USB 3.0, Black“, intens folosit de atunci si de care sunt foarte multumit.

 

Tinand cont de experienta mea cu hardurile WD tind sa merg tot pe unul de la aceasta firma, insa am citit si multe pareri HDD WD My Passport Ultra 2TB 2.5 3.0negative despre acestea ceea ce ma face sa ma intorc cu privirea si asupra firmelor concurente si produsele acestora si anume Seagate, Toshiba, LaCie, Verbatium si ADATA.

Ce am gasit tentant, si in categoria de preturi dorita, ar fi acest Seagate Expansion Portable in oferta la eMAG, dar si alti parteneri; acest ADATA DashDrive Durable HD650, 2TB, 2.5″, USB 3.0 care desi e mai scump, chiar si la promotii  ofera o protectie mai buna “la intemperii” iar HDD-urile externe de la Toshiba, 2.5″, 2TB desi au review-uri bune au preturile mai ridicate.

O sa verific si caracteristicile legate de viteza de scriere si citire a acestora si probabil ca o sa aleg varianta optima. Va anunt in curand.

Daca aveti opinii legate alegerile mele, sau aveti alte sugestii nu ezitati sa le expuneti.

 

/ / / / / / / / / / / / / /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.