Dai un ban da’ iti iei un Bosch

La solicitarea parintilor, de a achizitiona o masina de tocat carne, fiind perioada pre-Ignat*, am studiat piata online pentru a gasi aparatul care sa le indeplineasca cerintele la un pret rezonabil.

Detineau o masina de tocat “noname” de care nu erau multumiti si vazand reclama TV a masinii de tocat Delimano au spus sa o achizitionez pe aceea, dar dupa ceva cautari am am ajuns la concluzia ca e posibil sa fie “mai mult reclama” si am decis sa continui cautarile.

Avand in vedere ca produsul delimano “Masina de tocat, 1800W, 3 site, Gama Joy” era la oferta de 200 lei am cautat produse care sa nu depaseasca bugetul cu foarte mult si am ajuns la masina de tocat Tefal, cu review-uri bune la tocat, dar si ceva minusuri legate de “umplut carnati”.

Dar tot cautand am zis sa vad ce se scrie si despre produsele mai scumpe si le-am tintit pe cele cu review-uri de peste 4.5/5 . Astfel am ajuns si la produsul pe care l-am si achizitionat intr-un final, dupa ce am anuntat si am primit acceptul pentru marirea bugerului, care de la 200 lei a trecut la 54999 LeiMasina de tocat carne Bosch MFW67440, 2000 W, 3.5 Kg/min, Negru/Argintiu.

masina-de-tocat-Bosch-MFW67440
Bosch MFW67440

Ideea articolului “review” a plecat de la notificarea primita zilele trecute, dupa ce am degustat carnatii  si sarmalele alaturi de familie, de la eMAG: Le-ai scos din cutie? Scrie un review!

Ce pot spune despre masina, exceptand specificatiile care pot fi citite pe orice site care o comercializeaza, este ca este puternica, solida, carnea trece destul de repede prin ea si este tocata cum trebuie, nu ajunge direct pasta.

A trecut brio peste tocarea carnii si peste umplerea carnatilor.

Ca si dezavantaj este faptul ca face destul de multa galagie, dar daca iti rezolvi treaba repede si bine se poate trece usor peste acest aspect (nu depaseste la zgomot aspiratorul).

Un alt minus ar fi ca nu are si accesorii pentru rosii, dar am inteles ca se pot achizitiona separat de la accesorii-masina-de-tocat-boschanumite magazine. In schimb are accesorii pentru legume – 2 razatoare care isi fac treaba destul de eficient.

Va recomand produsul si va indemn sa verificati disponibilitatea produselor recomandate si daca le urmariti le puteti achizitiona si la oferta!

*Sarbatoarea din 20 decembrie, inchinata Sfantului Ignatie al Antiohiei, este cunoscuta in popor sub denumirea de Ignatul porcilor.

/ / / / / / / / /

2 thoughts on “Dai un ban da’ iti iei un Bosch

  1. foarte bun review-ul, raportul pret-performanta ideal.

  2. cum se folosesc sitele alea 2 de legume ca eu nu am inteles?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.